Swisscom passeert via rechts – Nu kan iedereen iets doen!

Beste vrienden,
Het Zwitserse mobiele communicatiebedrijf Swisscom is van plan om op 1 oktober 2019 de 3G-antennes (2.100 MHz) in Zwitserland uit te schakelen en ze als 5G-antennes te gebruiken. Het zal dus dan een landelijk 5G-netwerk simuleren, alhoewel slechts 2% van alle antennes echte 5G-antennes zijn. Een slimme marketingactie en een frontale aanval op de directe democratie in Zwitserland.

Een technisch rapport van een groep die door de Federale Raad is opgericht om „Mobiele radio en straling“ te beoordelen, zou immers eerst moeten worden afgewacht. Met de omschakeling van 3G naar 5G zal Swisscom de politieke processen in Zwitserland uitschakelen. Meer informatie vindt u hier:

Media release: „Swisscom is van plan om per 1 oktober 2019 over te stappen naar 5G landelijk“ – https://schutz-vor-strahlung.ch/news/medienmitteilung-swisscom-will-5g-per-1-oktober-2019-flaechendeckend-einschalten/

Als Swisscom hier mee door komt, kan de mobiele-communicatie-industrie ook in andere landen een dergelijke slinkse manoeuvre proberen.

Dit is nu het juiste moment om internationaal op te treden, solidariteit te tonen met onze vrienden in Zwitserland om over de hele wereld te protesteren tegen het gedrag van Swisscom.

En dat is heel eenvoudig – het maakt niet uit waar je precies op de planeet Aarde woont. Het enige wat u hoeft te doen is e-mails te schrijven en/of te telefoneren. Het kan zo eenvoudig zijn om wereldwijd te handelen en wereldwijd effectief te worden!

Hieronder vindt u het contactformulier van Swisscom en het contactformulier van het ministerie van Milieu, Transport en Energie (UVEK), dat verantwoordelijk is voor politieke zaken. Vul beide in en schrijf een beleefde, korte, duidelijke noot, bijvoorbeeld:

„Beste Dames en Heren…,

de lancering van 5G op 1 oktober 2019 in Zwitserland is ondemocratisch, omdat u het recht van de Zwitsers om zich uit te spreken negeert en de lancering moet daarom in principe worden afgewezen!

Met vriendelijke groeten van…

Handtekening“

En als je in Zwitserland woont, kun je er nog aan toevoegen als je wilt: Ik zeg hierbij mijn contract met Swisscom op! Dit zal zeker een grote indruk maken. Natuurlijk alleen als je dat wilt. Dat is sowieso heel belangrijk, we moeten ons gevoel volgen! Geen stress. Want stress is iets voor robots, maar niet voor ons.

En hier is het contactformulier dat u kunt gebruiken om Swisscom te schrijven:

https://www.swisscom.ch/de/about/kontakt.html#media/kontaktformular

En dit is het contactformulier voor UVEK (Federal Department of the Environment, Transport, Energy and Communications):

https://www.uvek.admin.ch/uvek/de/home/uvek/kontakt.html

En als u ook wilt bellen, vindt u hier de telefoonnummers.

Tel. Swisscom: +41 800800 800 800 800

Tel. UVEK: +41 58 46255 11

Gelieve de tekst te verspreiden en te vertalen als u dat wenst. – Hartelijk dank!

Veel succes en succes
Met warme groet
Vinzent Liebig


Vertaald met www.DeepL.com/Translator

1 Kommentar zu „Swisscom passeert via rechts – Nu kan iedereen iets doen!“

Schreiben Sie einen Kommentar

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert